привітання випускникам 9 класу у прозі

Привітання випускникам у прозі. Привітання вчителям від випускників Вітаю вас, дорогі вчителі, з чудовим святом - нашим випускним. Так, багато хто з нас з нетерпінням чекали, коли ж, нарешті, закінчиться навчання, але сьогодні чомусь всі сумують і ніхто не хоче розлучатися з коханою школою. Нехай цей день назавжди залишиться в пам'яті кожного з нас! 34. Привітання випускникам у прозі. Привітання батькам від випускників Сьогодні хочеться привітати не тільки вчителів, але й наших найдорожчих для нас людей - наших батьків. Ви були з нами протягом усіх цих шкільних років, дарували нам свою ла


Прекрасні, теплі та щирі слова побажання найкращим випускникам школи дев’ятого класу від їх учителів, гарні поздоровлення на свято випускного учням 9 класу від класного керівника, текст поздоровлень, привітань і побажань своїми словами. Красиві поздоровлення дев’ятикласникам з випускним. *** Дорогі наші і улюблені дев'ятикласники! Урочисті привітання в прозі з випускним у школі від класного керівника. *** Дорогі випускники, ось і підійшов до кінця підготовчий етап до дорослого життя. Ви входите в щось нове, непізнане і без обмежень, хочеться вас застерегти не доходити до крайніх заходів, перш ніж щось зробити гарненько подумайте і не забувайте про свої мрії!


Вітаємо всіх випускників 9 класів з випускним! Бажаємо щоб у Вашому житті все складалося якнайкраще. Нехай всі мрії здійсняться і стануть частиною Вашого життя. Все у Ваших руках, можливості безмежні, треба тільки рухатися вперед з життєлюбством і наполегливістю. Дорогі наші випускники! Вітаємо з закінченням 9-го класу. Багато хто з вас продовжать навчання в нашій школі. А тим, хто вирішив почати нове, самостійне життя, ми хочемо побажати легкого подолання перешкод на шляху до наміченої мети.


Привітання Випускникам в Прозі. Дорогі випускники! Сьогодні у вашому житті дуже урочистий день, оскільки перед вами відкриваються всі дороги. Привітання Випускникам в Прозі. Шановні випускники! Нехай сьогодні особливо яскраво світять зірки, осяваючи таємничим світлом дорогу, на яку ви тільки вступаєте.


7. Привітання випускникам школи! Я пам’ятаю день і час, Коли пішов у перший клас, Коли за парту вперше сів І першу лінію провів… Як перше слово прочитав, Як першу букву написав, І перші вчительки слова, Що хліб — усьому голова. Повік залишаться в мені Дитячі мрії осяйні, Стежина в росяні поля І перша вчителька моя. 47. Привітання випускникам школи у прозі. Шановні учні, дорогі випускники! Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.


Добрі слова, урочисте напуття дорогим випускникам школи у прозі, текст від класного керівника, від вчителів, побажання від батьків на останній дзвінок і випускний вечір. *** Дорогі друзі! Дорогі наші випускники! Це свято – яскраве і хвилююча подія для всіх присутніх. Він важливий для нас, вчителів, для яких кожен випуск – це рубіж. Адже ми стільки пережили разом. Прощаючись з вами, ми відчуваємо смуток, але одночасно і гордість за кожного з вас. Це свято важливий для батьків, які протягом 11 років раділи успіхам своїх дітей, хвилювалися за них, підтримували їх у невдачах і які багато зробили,


Вітання випускникам. Заповіт випускнику України. Не згуби в своїм серці "людину", Світу "правди" неси полум'я, Не цурайся, люби Україну, Бережи своє чесне ім'я. Розгорни соколинії крила, Прапор волі здійми догори, Хай несуть твої дужі вітрила Лиш могутні, попутні вітри. Хай щасливою буде дорога, Котру вибереш Ти серед всіх. Пам'ятай і молися до Бога, Душу хай не осквернює гріх. Не забудь своїх друзів ніколи, І затям, як святий "заповіт", Що є мама, Є вчитель, Є школа, Котрі вивели Тебе у цей світ. Що ж розлетітись хто куди - пора! Щасти вам любі!


Дорогі випускники! Бажаю вам всім гарно закінчити школу,та поступити куди ви задумали. Міцно влаштуватись у житті. Щоб на вашому шляху не було перешкод,та завжди світило сонечко. Удачі вам! Дорогий мій 11-Б, любі мої випускники! Одинадцять років тому назад ви заявили про себе як про мешканців, що прийшли у школу з серйозними намірами. Із зацікавленням і страхом заходили в клас. З великою увагою стежили за кожним порухом учителя, щоб все запам’ятати, а коли приходили додому, то з повагою і любов’ю говорили батькам про ваших перших наставниць. Та минуло чотири роки - і ви перейшли до старшої школи, яка зустріла вас рівнянням з багатьма невідомими, котрі з наполегливістю та завзятістю розв’язували.


Дорогі випускники! Сьогодні у вашому житті дуже урочистий день, оскільки перед вами відкриваються всі дороги. З цього дня ви стаєте дорослими людьми, а це дуже відповідально. Вам доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежатиме подальше життя. Ви - молоде покоління, яке приходить на зміну нам, і від того, як ви побудуєте своє життя, буде залежати життя всього суспільства. З сьогоднішнього дня на вас лягає відповідальність за майбутнє. Ми хочемо побажати вам гладкої життєвої дороги, хороших друзів та помічників в роботі, яку ви для себе виберете, і, звичайно, сами


Урочисті, душевні та щирі слова, напуття дорогим випускникам школи, гімназії від класного керівника, красиві та душевні слова випускникам в день їхнього випуску зі школи від улюбленого вчителя, текст настанов та побажань на майбутнє дорогим учням своїми словами. Красива промова вчителю для учнів в день випускного *** Улюблені мої діти!


Привітання випускникам від батьків на випускний 2020, вітання від друзів та близьких. Теплі привітання з випускним 2020 для випускників українською мовою читайте на Lux.fm. - Lux FM. Привітання з випуском 2020 у віршах і прозі: Бажаєм вам в житті іти сміливо, Бажаєм щастя кожному знайти! Хай здійсниться, що кожному хотілось В дорогу, старший друг.


Привітання випускникам у прозі. Шановні учні, дорогі випускники! Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для майже 12 тисяч випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя. Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою ваг


Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!


Випускники, як пташки, залишають школу, розправивши крила, і спрямовуються у вільний політ. Ми, батьки і вчителі, з захопленням і сумом спостерігаємо за тим, як ви выпархиваете з дверей рідної школи, а разом з нею, почасти, і з батьківського дому. З сьогоднішнього дня ви стали дорослими. Тепер ви сміливо можете приймати самостійні рішення і планувати своє життя, адже вона тільки ваша. І те, яким буде ваше життя, багато в чому залежить від рішень, які ви прийміть найближчим часом. Постарайтеся все обдумувати чітко і виважено, не йдіть на поводу у чужих бажань і фантазій, вірте в себе і свої ціл


З випускним - привітання випускникам від батьків на випускний 2019. Щирі привітання з випускним 2019 від батьків та вчителів у прозі й віршах, та від випускників читайте на 24tv.ua. Щирі привітання з випускним від батьків та вчителів у прозі й віршах, а також подяки від випускників – читайте далі в матеріалі. Кожна школа самостійно вибирає дату випускного 2019, але більшість шкіл обрали 22 червня. Це перша субота після закінчення ЗНО. Не забувай, як усім класом З уроків бігали в кіно. Не забувай маткабінета, Де плакав у дошки не раз, Не забувай прийти щоліта. До тих, хто щиро любить нас. Як вивчиш всі науки плідно І прийде літо в рідний край Не забувай, про школу рідну Про вчителів не забувай.


» Випускник Дякуємо техперсоналу, за те що роболи чистим клас Випускник Дякуємо кухарям за смачну їжу Випускник Дякуєм завгоспу за полагоджені стільці та дошку Випускник Дякуємо Наталії Володимирівні за надання першої медичної допомого Випускник І в день – урочистий, святковий І подаруночки, принесені сьогодні, Від усьогосерця вам подарувати Ведучий ІІ. Тому емоції вирують через край. Слово для привітання і вручення свідоцтв про неповну середню освіту надається директору Золочівського НВК Сухецькій Я.Д. Виступ директора, вручення свідоцтв Випускник Шкільне дитинство дзвоником злетіло, Доросле починається життя. Нам щойно свідоцтва всім вручили – Путівку в невідоме майбуття Ведучий ІІ.


Від випускників 9-х класів квіти для найкращого, наймудрішого. директора нашої школи – Валерія Михайловича Шевченка. Богословська Ж.: І найщиріші овації вдячності. Він сьогодні з радістю вітає нас! Базиленко Н.Г. Слово для привітання надається директору школи Шевченку Валерію Михайловичу. Богословська Ж.: (Заступникам) Щасливий директор, коли в нього дружні, розумні і мудрі заступники.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

японское шоу угадай маму

seagull ответы на тесты 2021

конструктор decool architect 3110 инструкция по сборке